Trade Education

Knowledge is Power

Het opdoen van kennis is nodig om een buitenlandse investering of uitbreiding een kans van slagen te geven. Daarom verzorgen de WTCs in Nederland ervoor dat u deze kennis binnen handbereik heeft. Deze kennis kunt u naar eigen keuze inzetten al naar gelang het traject waarin u zich bevindt. Er zijn veel verschillende soorten workshops en masterclasses beschikbaar bij ieder WTC in Nederland.

Veel van de workshops worden via de Business Clubs aangeboden maar u kunt zich ook inschrijven bij onze Academy of u laten begeleiden door een coach.

WTC Business Academy

U wilt uw rendement verhogen? Uw internationale activiteiten versterken? Uw kennis over de snel veranderende sociaaleconomische situatie in de wereld vergroten? Op een praktische, direct toepasbare manier uw competenties verbeteren? Uw netwerk uitbreiden?

In een stijlvolle ambiance  van de WTCs in Nederland biedt de WTC Business Academy u cursussen en trainingen. Daarbij krijgt u een schat aan informatie over alle aspecten van internationalisering. Verzorgd door vooraanstaande experts uit de universitaire- en HBO-wereld én het bedrijfsleven. De kennis over het wereldwijd zaken doen wordt versterkt door het netwerk van de mondiale WTC-organisatie.
 

SIB Coaching

Het coachingstraject Starters International Business (SIB) laat u goed voorbereid de grens over gaan. De SIB is één van de diensten van WTCs in Nederland die zij gezamenlijk uitvoeren in opdracht van de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland). 

Wilt u met uw bedrijf exporteren of een nieuwe markt betreden? Met het coachingstraject SIB komt u tot een duidelijk stappenplan waarmee u direct aan de slag kunt om uw buitenlands avontuur te beginnen. De SIB-coaches, ofwel Trade Associates, hebben zelf rond de 20 jaar met hun voeten in de internationale klei gestaan. Voor u als deelnemer brengen zij een schat aan kennis en praktische ervaring mee. Met de unieke toegang tot deze waardevolle informatie, hoeft u daardoor het wiel niet zelf opnieuw uit te vinden en kunt u goed voorbereid de grens over. 

Het coachingstraject duurt gemiddeld vier maanden en bestaat uit drie á vier gesprekken met uw coach. Tijdens deze gesprekken krijgt u inzichtelijk waar uw onderneming goed in is, hoe aantrekkelijk de potentiële landen zijn voor uw product en wat u nodig heeft om uw kansen te verzilveren. De resultaten worden samengevat in een actieplan. 

Bent u geïnteresseerd in het coachingstraject en wilt u weten of u in aanmerking komt? Download hier de folder

Onderstaande WTCs hebben zich gespecialiseerd in Trade Education. Klik op de WTC van uw keuze en vraag om meer informatie.

WTC Eindhoven
WTC Leeuwarden
WTC Twente